2017 Karácsony

Köszönöm azoknak, akik követnek, és olvasnak. A blog 2018-ban is folytatódik, sok hasznos dologgal készülök Nektek, ha naponta olvassátok az égi csemegéket, lehet nem laktok jól, de bizonyára segít gondolatban valami olyannal összekapcsoladni, ami több, mint csak Mi magunk...

2018ig már csak olyan bejegyzések lesznek, melyek hosszabb lélegzetvételüek, asztrológia kitekintések, mélyebb elemzések. Ezeket a honlap Csillagvonal menüpontja alatt találhatjátok, Csillagtémák alatt, és készülöben van a 2018 elsö negyedévét részletesen taglaló elemzés is. A hozzáférés regisztrációhoz kötött, ha szeretnéd olvasni, itt tudsz jelentkezni. 

Elindítom a "Gondolkozzunk Ezen" blog témát is, ebben az a szándékom, hogy az általam becsült írok, gondolkodók, filozófusok müveiböl egy- egy idézetet megosztok, melyeken lehet meditálni, velük együttérezni, általuk átlényegülni. Nevezhetném filzófikus tüznek is, mely által benned a prima materiából (ego) megszületödhet az arany (eszenciális fény/ Szellem mint Nap). 

 

 

 

 

 

astrolookbookComment