NAPI LOOKBOOK Bodorrózsatea és Nagy Víztrigon

2018 NOVEMBER 6: Felszálló a Rákba lép - Nagy Viztrigon

Japán Temari golyók: hány láthatatlan szál szőtt belénk mintát, mi mindent tárol testünk és hordoz lelkünk? Ahol szálaink összegabalyodtak, mit tehetünk azért, hogy a minta kisimuljon és a maga tökéletességében láthatóvá váljon?

Japán Temari golyók: hány láthatatlan szál szőtt belénk mintát, mi mindent tárol testünk és hordoz lelkünk? Ahol szálaink összegabalyodtak, mit tehetünk azért, hogy a minta kisimuljon és a maga tökéletességében láthatóvá váljon?

A Víz trigon evolúciónk otthona. Szellemünk békéjének ösvénye. A legvégsö Igazság útja. Azzal, hogy ma a Felszálló Holdcsomópont 18 hónap Oroszlánban tartozkodása után a Rák 29°fokára lép , feláll az Égen egy nagy háromszög: Chiron a Halak 29°, Jupiter a Skorpió 29 °-án áll. Lelkünk sebei gyógyulhatnak, mindaz mi fáj bennünk, melynek gyökere anyánktól (Rák), lelkünk bölcsességétöl (Skorpió) és az Egységtöl (Halak) való elszakadtságunk, elválásunk és eltávolódásunk. Életek traumái hosszútávon hagynak nyomott bennünk, melyet testünk vízmolekulái képesek tárolni: így megörizve annak katarzísát, hogy egy adott pillanatban érzelmileg nem voltunk képesek az élményt feldolgozni, azaz lefagyott, leállt az érzelmi testünk. Az újratraumatizálódás következménye, hogy az élmény, és az ahhoz kötött érzelem egyre mélyebbre süllyed, miközben agyi, mentális (gondolati) müködésünkkel felülírva, és endorfin kibocsájtással lekábítva (Neptun-Halak) spirituálisan is megkerüljük tudatosságunk felnyitását. Sokáig képesek vagyunk a tényleges fájdalommal nem szembenézve, úgy tenni, mintha a memóriát töröltük volna. A víz azonban nem felejt, a molekulák kristály mintákba rendezödve megtartják az információt, és olykor ez a minta tisztán megjelenik előttünk. A következö napokban ilyen jellegü felismeréseink lehetnek, megláthatjuk fájdalom mintázatainkat, és gyógyíthatjuk (Chiron a Halakban) a gyógyíthatatlant: ki-ki hitének tudatossági fokán (Jupiter a Skorpióban) fordulhat Belsö Anyjához és odanyújthatja Belsö Gyermekének kezét, - fel kell nönünk nemcsak látszólag - belsöleg is.

A Halakba visszatérő Chiron sok más jelentésével párhuzamosan létezésünk purifikációjára, méregtelenítésére helyezi a hangsúlyt, szükebben immunrendszerünk megújítását, felfrissítését is segíti. Érdemes tisztitó tea-kúrát és őszi böjtöt tartani, a közelgö Skorpió Újholdnál ezt már el is kezdeni.

Házi gyógyítónk tanácsát továbbadva: a Cistus Incanus (Bodorrózsa) tea - bár nagyon drága - egy kiválló immunerösítő tea. Többször érdemes (4-5x) leönteni- kiadósságával megtérül az ára - mert más, és más hatóanyagok oldódnak ki. Próbáljátok ki!

astrolookbookComment