Gondolkozz ezen

Vajon miért fáradt a világ körülöttünk?

Miért alszunk és nem pihenünk, miért pihenünk és nem töltődünk? Megpihenni csak a szeretetben lehet. Ha fáradt vagy, lehet nincs körülötted, vagy benned sem szeretet. Nincs hozzáférésed. 

A Felel-öség (Bak) azt is jelenti, hogy van feleleted, van válaszod (saját) a nagy kérdéseidre. Kronosz (Szaturnusz) azért kasztrálta Oranos-t (Uránusz) mert Gaia (Szaturnusz anyja) megelégelte, hogy mindenhonnan teremtények pattantak ki termékeny testéböl, miközben Uránusz folyton elégedetlen volt saját gyermekeivel, ezért visszataszította őket Gaia méhébe. Szaturnusz ezzel, az apját megcsonkító tettével, valójában megálljt parancsolt a Föld folytonos megeröszakolásának.

Vajon most, hogy Szaturnusz saját jegyében van (Bak-föld jegy) megálljt leszünk képesek parancsolni annak a folyamatnak, mely Gaiát, Földünket és azon összes lényét nap mint nap erőszakolja, kizsákmányolja és újra felosztja? Vajon az Ég tényleg elégedetlen velünk, mint teremtményeivel? Ha bennünk Ég és Föld találkozik, akkor tudnunk kell, hogy Fúriát vagy Aphroditét is teremthetünk gondolatainkkal - mindannyian Oranos és Gaia lényei voltak...