Uránusz a Bikában / 2018-2026

  • BIKA KULCSSZAVAI: MAKACS, BIRTOKLÓ, ÉRZÉKI, FÜGGÖ, MEGALKOTÓ, MEGTARTÓ, FENNTARTÓ, FORMÁT ADÓ, ANYAGIAS, FÖLDIES, TÜRELMES, SZERETÖ, ALKOTÓ, ESZTÉTIKUS, LASSÚ, ALAPOS, STABILIZÁLÓ, SZILÁRDÍTÓ
  • URÁNUSZ KULCSSZAVAI: FELSZABADÍTÓ, MEGVILÁGOSÍTÓ, FELFORGATÓ, FORRADALMÁR, KÜLÖNC, FORMABONTÓ, ANARCHISTA, FÜGGETLEN, SZEMÉLYTELEN, EXCENTRIKUS, LÁZADÓ, ÚJÍTÓ, FELFEDEZÖ

Egy kis játék a szavakkal: hogyan lehetne mindezt párosítani? 

143a4eb63d2acfd3d8023173f2462d7c.jpg

Változás mindenáron, forradalom a birtokért. 

Gazdag anarchisták, örült bankárok, különc pénzbüvészek, radikális konzervatizmus, fundamentalizmus. Neo-botanika, dráguló füvek. Természetgyógyászati forradalom. Zárt körök, neo pragmatizmus, neo-klubbélet. Lelassul az Internet, lelassul/stabilizálódik a technikai fejlödés, vissza az alapokhoz, visszatérés oda ami már kipróbált, ami már ismert. A technika a túlélés feltétele, a technika a gazdagság jelölöje, lépést tartani a technikai fejlödéssel drágul, kiváltságosok a technikában, a technika elválaszt, a technika csoportot formál. Hirtelen felismerés, hogy nincs biztonság, megszabadulás a földtöl, a birtok eladása, megszabadulás a birtoklástól, felszabadulás a terhektöl, új vándorélet, kitelepítések, új-vagabondok, kevesebb cucc, kevesebb cipelni való. Csoportok közös birtokon, neo-kommunizmus, kommunák a földmüvelésben, közösségi földhasználat, robotok a földeken, robot földmüvelés. Innováció az ingatlanpiacon, közösségi ingatlan használat, újszerü földbérlés. Földcsuszamlások, vulkán kitörések, repedések a földeken, kiszáradás, éghajlati anomáliák, szokatlan höség/hideg/szárazság. A víziók, jövöképek kisajátítása, önzö visszatartása a technikai ötleteknek/new age irigység,  egyedi jogvédelem, instant megvilágosodási technikák kivásárlása. Pénz és Intuíció: új fizetési eszközök, banki reformok. Hirtelen jött pénz, hirtelen eltünt pénz, banki, pénzügyi káosz. 

 A jövö az "Enyém". 

Különc szépség, különc müvészet, asztro-müvészet, a jövö szobrai, innovatív anyagok, új textilipar, új szövéstechnika, sok dimenziós alkotás, instant öltözködés, a különc a norma, a "nem-másság" a különc. Vénuszok és Androidok, a robot szépül, a robot szépségideál, robotok a kifutón. Az emberi test mesterséges megváltoztatása, szépségipar fejlödése, plasztikai sebészet robotizálása, forradalmi átalakulása. Robot szervek/testrészek beépítése. Biológiai/földtani/ásványi kutatások , DNS manipulációk. 

Sexipar innovációja, élvezeti technikai eszközök megújulása, "gütyü" forradalom. 

Mesterséges intelligencia kapszula, ehetö-tapintható-élvezhetö android tudás. Lenyelhetö kamera, ehetö/eldobható telefon. Egyszer használatos technika, az újrahasznosítás innovációja. Invázió, invazív lények/bogarakba ültetett chippek. Radikális egyszerüség, létfenntartás radikalizálódása, a szükségesség kényszere új utakat szül, slow food, slow life forradalmi tendenciák, divatos külsöségek. Új konyhamüvészet. Enni vagy nem enni: szép vagy csak ehetö? 

Általános nyughatatlanság, a stressz a norma, a vibrálás mindennapossága. A szabadság árfolyama, szabad piacok, szabadságjegyek árusítása, a béke ára. A stabilitás veszélyben, kiváltságok új elosztása.