60ece59d9bd2052b77a8d05771ba90eb.jpg

ne csak kérdezz,

mesélj is magadról, képleted egy dialógus Közted és az Egész között.

hol találom az oldalon a napi előrejelzéseket?

A naponta bepontosuló bolygó állásokból intuitív választok ki egyet-egyet, és arról írok röviden, olyan ez mint egy gyorssegély a napodhoz, egy csemege, ami ahogy kibontod már meg is emésztödik. Ezeket az írásokat - ha nem is tudom minden alkalommal frissíteni - a NAPI LOOKBOOK alatt találod meg a menü pontok alatt. Angolul is írok olykor, szintén napi állásokról, ezeket a bejegyzéseket az Astrolookbook Instagram oldalán találod meg. A blog bejegyzéseket a Facebookon is követni tudod.

 

Tippet-Rise_landscape3-1455x970.jpg

Személyes tájadra hívsz

amikor képleted kifejtésére kérsz meg

 

feliratkoztam a Hírlevélre és nem kapok semmit

Az oldalam nagyon friss, épp hogy kibújt az ismeretlenböl, és tart az ismertség felé. A Hírlevél funkciója többszörös. Ezt ITT tudod megtenni. Azért jó, ha feliratkozol, mert a jövöben tervezek sok olyan dolgot, amiröl hasznos lesz ha idöben értesülsz. 

 

hogyan tudok bejelentkezni tanácsadásra?

Tanácsadásra minden oldal alján megjelenő KONTAKT gombra kattintva tudsz e-mailen bejelentkezni, vagy a Menün keresztül a kontakt oldalon át. 

 

mit mondhat egy asztrológus Nekem?

Az asztrológia, bár jellegében okkult tudomány, mégis elég egzakt számításokra, és precíz Égi Geometriára épül. Ezért sokkal inkább egy, a perspektívákat feltáró beszélgetésre készülj, és ne egy mágikus "Abrakadabrára". Ez nem egy barkochba játék, ahol az asztrológus azért kérdez, mert ki akarja találni ki vagy, és miben "sántikálsz". Ehhez ott van a képleted, mely ha pontos, akkor Rólad fog beszélni. Tágabban beszélhetünk arról ami Vagy (születési képlet), illetve arról ami éppen történik Veled (tranzitok és progresszió). Egy asztrológus képes a szimbolumok szintjét lefordítani egy emészthetöbb (gyakorlatias) szintre, feltárni azt amit/amiként a Lélek önmagáról tanulni szeretne. 

 

A képletemböl megtudhatok másokról is valamit?

Az asztrológia a metafizika alaptörvényét követi: nincs abszolút Igazság, a Valóság a Megfigyelöhöz viszonyítva létezik. A Te képletedben akkor sincsenek más személyekre (pl Anya-Hold, Apa- Szaturnusz/Nap, Gyermek-merkúr stb) vonatkozó információk, ha az egyes archetípusok azoknak megfeleltethetöek. Példaként, nem a mamádat írja le pl. a Hold, és annak aspektusai, hanem a Te észlelésedet, a Te valóságképedet a mamádról. Az életedbe belépö/kilépö/meglévö személyek a Benned végbemenö változásokat fogják tükrözni: egy asztrológus ezért arra fókuszál, hogy ezen változásokat minél tudatosabban éljed meg, és ne a külvilágra (más személyekre) legyél kiváncsi, hanem arra, hogy ezen személyek miben, és hogyan segítik a Te belsö fejlödésedet. 

 

 

 

 

 

mi történik a tanácsadáson?

Tanácsadásra személyesen tudsz eljönni hozzám, vagy telefonon megbeszéljük a részleteket, és hangfile formájában elküldöm az elemzésemet. Az elsö alkalommal a képletedet, ha nem tudjuk a pontos idöpontját a születésednek, pontosítanunk kell. Enélkül minden információ téves, és torz tud lenni, még akkor is, ha a lassú bolygók nem változnak egy nap alatt. A kérdéseidtöl függöen hámozzuk le a képletröl a héjakat, a módszerem ehhez vegyes, használok szimbolikát (Sabian), asztrológiát és olykor kártyát (Tarot). 

 

mitől jobb egy személyes találkozás?

A képleted egy élö rendszer, ha jelenléteddel segíted a bonyolult, több dimenziós mélységét feltárni, akkor gyorsabban és céltudatosabban jutunk el ahhoz, ami valójában érdekel. Személyes jelenléted esetén, sok olyan más hasznos tanácsot is kaphatsz ami elösegíti, hogy a hallottakon tovább dolgozhass, és dolgokat ne csak felfedezz, de tudatosíts is. Ehhez tudok Neked ajánlani Bach cseppeket, melyek speciálisan egy-egy problémán oldanak, segítenek. Bizonyos esetekben Spagirikus szerekröl is tudunk majd beszélgetni. Ezek a szerek alkimista eljárással készülnek, és jelenleg itthon nem elérhetöek. Beszerzésükben, és használatukban tudok Neked tanácsokat adni.  

 

mit ad nekem egy asztrológiai tanácsadás?

Tudatosságot - Egy etikus, és helyes asztrológiai tanácsadás nem más mint egy intim dialógus, melynek hivatása a kérdezö tudatosságának kiteljesedésének, kitágitásának segítése, megidézése. Egy képlet megmutatja a lélek belsö munkájának komplexitását, és annak lehetöségeit, de nem képes- és nem is feladata- leírni, hogy mindez hogyan teljesedik, és fejezödik ki a szülött által. Minden egyéni élet egyedi, ezért két identikus képlet is más-más területen bontja ki önmagát az egyedi, és megismételhetetlen egyéni életút által.

 

mi van ha nem értek egyet azzal amit hallok?

Az asztrológiának nem az a feladata (ellentétben sok divatos "coaching" tanácsadással), hogy az Egodnak (személyes Én) tegyen jót, a képletekben rejlö lehetöségek mindig a Magasabb Rendü Abszolútum, a Magasabb Én (Önvaló) céljait célozzák meg. Sokszor hangozhat el olyan, mely benned ellenállást vált ki: ez természetes, hisz az Egonk rendeltetésszerüen védekezik a Tudatalattiból feltárt "zavaró", "felkavaró" információk ellen. Azt javaslom légy türelmes, ha nem érint meg, nem vagy az információra készen, akkor "felejtsd" el, ha azonban készen állsz a változásra, akkor merülj alá. Az asztrológia a belsö tiszta hangodhoz szól, az önképed a saját dolgod, ezt formálhatod a pillanatnyi állapotod szerint- A másik örök és változatlan. Az asztrológiai beszélgetés célja, hogy esszenciális magodhoz szóljon, ilyen értelemben nincs szüksége a személyes Éned jóváhagyására. Egy jó asztrológus nem a bírád, vagy személyes kapcsolatod, tiszteletben tartja, hogy a képleted Mestere Te magad vagy, és nem várja el, hogy egyetérts vele...

 

Tud nekem egy asztrológus újat mondani? 

A képleted amiböl egy asztrológus olvas Te vagy. Ezért bármi amit mond, valahol ismerösen fog csengeni, akkor is, ha elöször ellenállást, tagadást is vált ki belöled. Ha arra vársz, hogy valami teljesen önmagadtól elszakadt képet kapjál az elemzés során, és ezáltal minösitsd az asztrológusodat jónak vagy rossznak, akkor csalódni fogsz: minden Te magad vagy. A különbség csupán az, hogy ezt olyan valakitöl fogod hallani, aki esetleg nem ismer, soha nem találkozott veled, mégis érti a vágyaidat, a céljaidat, a motivációidat, a képességeidet, hajlamaidat stb...Semmi újat nem kapsz, csak lehet más megvilágításban.