Sem a Forma, sem a Név nem vagyok.    ...Vagyok, mint minden ember: fenség, Észak-fok, titok, idegenség, Lidérces, messze fény, Lidérces, messze fény...   Ady Endre 1909   

Sem a Forma, sem a Név nem vagyok. 

...Vagyok, mint minden ember: fenség, Észak-fok, titok, idegenség, Lidérces, messze fény, Lidérces, messze fény...

Ady Endre 1909

 

"ki vagyok Én"

"Az az állapot amelyben az Én gondolat ismeretlen nem más mint az Önvaló , vagyis a Csend. Az Önvaló tiszta lét, az "én vagyok ez", "az én vagyok az" gondolatától maradéktalanul mentes. Az Önvaló egyúttal Tudat is."

Sri Ramana Maharshi gondolatai radikálisan megváltoztatták vélekedéseimet önmagam létezéséröl. Tanításai és az asztrológia nyelvének elmélyült tanulmányozása sok olyan kérdésre választ adtak, melyek gyerek korom óta feszegették a miértek-, és miért nem-eket bennem. 

Közgazdaságtan és enteriör tervezés után-mellett,  asztrológiával 7 éve intuitív módon foglalkozom, elvégeztem Bakos Attila Narada Védikus Akadémia Jóga Pszichológiai és Életmódtanácsadás képzését. Ha cimkézni kellene, hogy mivel is foglalkozom, akkor a "transz-diszciplináris" asztrológus irány áll hozzám a legközelebb. Hiszem, hogy nem különíthetö el sem önmagunktól, sem a világtól, mindaz ami ezt körbeveszi:  - maga az Ég - az az organikus, örökkön létezö jelenség, melynek megfigyelésével mind önmagunkhoz, mind a világ jelenséghez közelebb tudunk kerülni. 

A modernkori nyugati (nem védikus) asztrológiai irányzatok (pszichológiai, jungiánus, evolúciós, karmikus, poétikus, uránikus, sámánisztikus, újparadigma...bárminek is nevezzük) mindegyikétöl lehet tanulni: vallom, hogy ahogy Földünk Tudatossága tágul minden egyes ember Tudatával, úgy fejlödik minden Tudás is, azaz- az Asztrológia mást jelentett, és másra használták a Sumérok idején, mást a Reneszánsz alatt, és mást most. A modernkori irányzatok nagyon sokágúak, és eltérö komolyságúak, nehéz eligazodni ebben, hogy ki az, akinek kutatásai kipróbáltan müködnek, és alkalmazhatóak. Olyan világot élünk, ahol a kisérletezés, a fuzió, és a sokoldalúság újabb, és újabb kihívást jelent annak, aki egy ágazatban el szeretne mélyülni. Részemröl fontos a nyitottság, igyekszem asztrológiai tudásomat folyamatosan táplálni, és olyanoktól is tanulni, akik bár nem publikáltak könyveket, mégis nagyon jelentös felismeréseket tettek közzé a világhálón. 

Ha érdekel kiktöl tanulok, tanultam, kiket olvasok, hallgatok: ITT megtalálod bövülö gyüjtésemet. 

Foglalkozom a Homeopátia, Bach Terápia és Spagyrikus szerek lélektanával, asztrológiai vonatkozású lehetséges összekapcsolásával. A lélek evolúciós története érdekel, annak a kérdésnek a megválaszolása, és túlhaladása, hogy "ki vagyok én,", tágabban: "honnan és miért jöttem, mi végett reinkarnálódtam a mostani testemben?" Asztrológiai tanácsadásaim során ennek a kérdésnek a gyakorlati oldását segítem azoknál, akik elakadtak valahol félúton. Sokszor elég annak a visszaigazolása, hogy amit épp tapasztalunk, az a Valósággal nem ellentétes, és jó úton haladunk. Sokszor tapasztalom, hogy sokan vagyunk úgy, hogy az élet nehéz pillanataiban "elhagy" minket Tudatosságunk bizonyossága: asztrológiai módszerekkel ilyenkor fel tudjuk ébreszteni a bennünk lakozó "Szat-Csit-Ananda"-t,  Létezésünk Örök, Tudat és Üdv közeli állapotát- 

Mielött tanácsadásra jelentkeznél, kérlek olvasd el a gyakori kérdéseket, lehet itt már meg is találod kérdésedre a választ.