Mars a Rákban a legjobb amit tehet, hogy tábortüzet gyújt melyen a család vacsorája melegedhet.

Mars a Rákban a legjobb amit tehet, hogy tábortüzet gyújt melyen a család vacsorája melegedhet.

 

2019 Június 11-14: Mars a rákban eléri a Felszállót és szembekerül a Szaturnusszal a bakban

Ezt az aspektust nem nagyon lehet szépíteni, a karma visszahatásának egyértelmű mozzanata - kinek miként. Ahogy egy aspektus felépül már jóval előbb, hogy pontosul érezni hatását. Megfigyeléseim szerint, már a jegybeli kapcsolat is jelentös eseményeket hozhat - jelen esetben, ahogy a Mars átlépett a Rákba Május 16-án. Mars az erő, az individuális akarat, a kard ami elvág, szeparál, elkülönít másoktól. A Rákban a tűz mely belefut a vizbe, fullad, sistereg és hiába kiabál. Mars a Rákban a Hold felségterületén próbálván érvényesülni, családi viszályt, konfliktust, nézeteltérésekre hangol, rendre felkavarhatja érzelmi életünket. Olykor család tagjainktól vág el, anyák (Hold-Rák) mennek el váratlanul - és van akiben a kontrolálatlan események a külvilágban a családi védelmi ösztönt serkenti. Szélsöséges, érzelmileg harcias, és változékony energia. Ez a gyenge, de frusztrált Mars most belefut a Karmikus tengelybe és a Rend őrébe a Szaturnuszba.

Lehet csak annyit érdemes irni, hogy Hűha...

Mars a Rákban a tűz mely belegázol a vizbe, fullad, sistereg és hiába kiabál.

Számíts nagy NEM-felkiáltójelekre, falakra, ütközetre, az akarat érvényesítésének elakadására, balesetre, vagy olyan kihívásra, ahol nemcsak érzelmi intelligenciádra lesz szükséged, türelmedre, de nagyon sok eröre is, hogy a látszólagos NEM falak áttörésében ne add fel mégis. Küzdelem az élet - ez most hatványozottan igaz lesz sajnos.

a hangnak nincs szüksége füledre, hogy megszólaljon.

Ilyen pillanatok vannak és lesznek. Mars évente találkozik- vagy az egyik, vagy a másik végpontjával a karmikus Holdcsomópontoknak. A mostani annyiban nyomatékosabb, hogy ezzel egyidőben a Szaturnusz-Plutó párossal is szembekerül, miközben a Rákban “esésben” van - erötlen, sértett és nem hiszi el, hogy veszthet.

A 2020 Januári nagy találkozó (Plútó-Szaturnusz együttállás) épül, ez a hét is már mutatja mire számíthatunk majd. Mars a Rákban azt tanulja, hogy érzelmi biztonságunk nem függhet külső eseményektől, sem veszteségtől, sem NEM-ektől. Mars a Rákban passzív agressszív, lecseréli a kardját az Anya konyha késére, összeköt, egységesít, felkarol, anya lesz ahol ez hiányzik, harcosa saját családjának - vagy megküzd haragjával melyet elnyomott, és harci kedvét sportban, harcművészetben oldja ki. Az a jó, ha kioldja. Az elnyomott Mars a Rákban veszélyes, mert önérzetében sértett, haragjában bizonytalan, despotikus és saját érzelmi labilitását másokra vetítve válik önzővé, uralkodóvá, megsemmisítövé.

Mégis, jó ha emlékezünk- minden csak addig lényeges és komoly amíg az azonosulást fentartjuk.

Ha képes vagy elfordulni - akár az eseménytől, akár saját érzelmi kavarodtól - , megérted, hogy a hangnak nincs szüksége füledre, hogy megszólaljon.